Kapitel 2: Nathans hem

Efter att knappt ha sovit på hela natten var Brooke oerhört trött. Hon försökte undvika att gäspa men det gick inte. Hennes mage kurrade efter mat och hon kollade sig omkring i parken om det fanns något att äta. Till hennes glädje hittade hon några grönsaker som var tillräckligt mogna för att plockas.



Nu när hon var någorlunda mätt blev det dags för en promenad till biblioteket. Brooke var ganska säker på att det borde finnas datorer där som man fick låna. Hon hade givetvis fått lov att fråga efter vägen till biblioteket från ett par hon mötte längs vägen. Efter att ha gått i drygt tjugo minuter satt hon äntligen framför datorn. Det som återstod nu var att hitta Nathans adress och det kunde ju inte var så svårt eller? Hon knappade in hans namn, men när hon kom till efternamn tog det tvärstopp. Hur var hans efternamn nu igen? Något på Envall? Etvall?Jag hade det ju på hjärnan nyss.....

Hon satt och funderade ett bra tag, när hon till slut kom på det. Ekvall är det ju. Nathan Ekvall. Hon knappade in efternamnet och fick upp ett tiotal personer.


 Hon sållade i genom de alla och kvar fanns bara en adress. Nathans adress. 



Hon kände hur hjärtat tog ett skutt. Nu hade hon hans adress.Eftersom hon inte hade något att skriva på bestämde hon sig för att skriva ut adressen. Innan Brooke begav sig till hans hem kollade hon upp efter en vägbeskrivning dit. Det är ju trots allt inte lätt att hitta till platser om man är i ett land man aldrig varit i tidigare.



Första blicken av huset var häpnadsväckande. Det var så olikt från hur husen såg ut hemma hos Brooke.



Hon gick närmare mot huset och kände hur hårt hennes hjärta började slå. Det var ju det här hon hade väntat på. Att få träffa Nathan och vara nära honom igen. Ju närmare huset hon kom kunde hon se två personer genom fönstret. Det är ju Nathan. Jag kommer min älskling. Du behöver inte vara ensam längre. Vänta nu....Vem är den där kvinnan som kysser min Nathan?! 



Brooke kände hur ilskan kokade inom henne och hade precis tänkt gå in och dra bort den där skamlösa kvinnan från Nathan. Men avbröts när hon hörde ett plask. Hon gick nyfiket runt huset till baksidan och kikade försiktigt framför husknuten. Ett barn? Ser inte ut att vara mer än 8 år.



Medan hon stod där och tittade på barnet. Hörde Brooke barnet ropa efter mamma. Personen som sedan dök upp var ingen mindre än kvinnan som hon såg kyssa Nathan.
Mamma? Ungen kallade hon för mamma. Kvinnan som kysste MIN Nathan. Men han är ju min pojkvän. Han kan ju inte ha en familj. Det var ju bara vi två....Han sa aldrig att han hade en familj. Det var han och jag. Det är HAN och JAG.!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar